It's over...for me...

It's over...for me...

Anotace: Pro člověka, kterej mě zklamal...

Asi to byla chyba,
ale já si nedala říct,
prostě sem to chtěla
a pak chtěla ještě víc...

Věděla jsem jakej seš,
věděla jsem, že mi ublížíš...
tolikrát sem chtěla říct ať jdeš
a tolikrát ať nikam nechodíš...

A tak se to stalo znova
a pak zase a takhle to šlo pořád dokola
to co si mi říkal byly jenom hloupý slova,
a já ti to všechno věřila - bože jak sem pitomá!

Už nevim jak z toho ven,
teďkon se fakt snažim,
kéž by to byl jenom sen...
už vím, že čas s tebou jenom mařim!

Nechápu proč to děláš?
Víš vážně bych to chtěla vědět.
Za koho mě vůbec máš?
Už nemůžu jen tak sedět...

Nebudeme spolu mluvit,
já se nebudu už hloupě ptát
nebudem spolu někam chodit,
to dělá totiž jenom opravdovej kamarád.

I kdybys mi zase říkal, že mě máš rád,
už ti nevěřím, nedovolím aby sis se mnou zase hrál...

Já prostě nechápu jak můžeš pořád takhle lhát!!!
Autor angel.of.darkness, 07.07.2007
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí