Má víčka padají únavou

Má víčka padají únavou

Anotace: ***Dokončení básně "Moje robě"

Má víčka padají únavou.

Poruč mým očím
aby byly bdělé,
dívaly se na věci,
které nejsou skvělé.

Jsem odchována tvrdě,
kde pro cit není místa,
v srdci svém ho zahřívám,
jen pro jednoho se odkrývám.

Můj vnitřní zrak mne varuje,
nabádá i opatruje.

Mnoho toho srdcem prožívám,
mám ráda lidi,
krutost zle vnímám.

Malé záblesky štěstí
do srdce svého ukládám,
velkou mozaiku z lásky
pro T e b e s k l á d á m .

Smutek hluboko nosím v sobě,
když mě ošálíš,
pocitům prázdnoty unikám,
své oči zoufalé zavírám,
na T E B E
dál čekám...
Autor devcatko z jetele, 08.07.2007
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš skvělý rytmus..vážně moc dobré..

11.07.2007 11:13:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí