Anděl s ďáblem v těle

Anděl s ďáblem v těle

Anotace: ..musím se znovu zamilovat, aby srdce mě nebolelo.... už se na tom pracuje..:o)

Anděl s ďáblem v těle
Teď u srdce mě hřeje,
Je to opět láska…
Zas do života sázka??

Možná začátek nový
Jak se to je dovím?
Jak poznám, že nebude to bolet,
Že otevřel se mi nový svět?

Mám tě ráda – řekla jsem
Podemnou zas pevná zem
Bojím se však na jak dlouho?
Vždyť se známe chvíli pouhou.

Všechno tak rychle se odehrálo
Řekni, že se mi to jen nezdálo.

Víš bojím se, že jak rychle to přišlo, tak rychle to zmizí.
A po tom všem, co jsem předtím zažila, bych další ránu do srdce už nepřežila…
Autor Jean89, 08.07.2007
Přečteno 471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Láska nezná otázky...

08.07.2007 18:07:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí