Miluji tě..

Miluji tě..

Anotace: Komentářeeeee :D:D:.. heh co říct. láska odjela a já na ní myslím..

Láska je sen,
Tak krásný,
Nechci být probuzen,
Sen je nekonečný,

Pořád chci o nás snít,
Strach budeme proklínat,
Ten který snad ani není,
Ale straší,

Nic nás nemůže rozdělit,
Smrt není překážkou,
Dokážeš mě uklidnit,
Proto jsi mou milou,

Vše krásné prý jednou končí,
Naše láska věčná bude,
Život sice skončí,
My spolu stale budeme.

Milujeme jeden druhého,
Navždy spolu,
Nic jiného,
Jen být s tebou.

Miluji tě z celého srdce lásko :-*
Autor March, 08.07.2007
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ÚŽASNÉ,není co víc dodat prostě skvělé

10.07.2007 11:15:00 | Aluna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí