ForEverYours

ForEverYours

Anotace: Navždy Tvá..tohle sem Ti vážně psala..a přes to všechno věř že z části je to možná pravda

Den a noc
Láska a nenávist
Kráska a zvíře
...protiklad...
Ty a já
Já a ty
My dva spolu
Jak dlouho mě jěště budeš
...odmítat...
Zdraví a nemoc
Peníze a chudoba
Štěstí a neštěstí
to vše je
...na příděl...
V něžném obětí
Strženi vášní
Zashánuti láskou
Což už jsi
...zapoměl...
Začíná noc
A kolem se stmívá
Stromy si zpívají
Večerní baladu
A všechno dávno
...usíná...
I já jdu spát
S Tvým jménem na rtech
A na srdci s nápisem
...navždy Tvá...
Autor Michelll, 09.07.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco,co se mi vážně líbí.Způsob jakým jsi to podala se mi vážně líbil a hezky se to četlo.

09.07.2007 11:49:00 | Haňa,dívka do nepohody

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí