Láska?....já nevím.

Láska?....já nevím.

Anotace: Tahle se narodila když jsem byl zamilovaný.

Jen pro jednoho človíčka snad krásné básně skládám.
Jen té kterou až k smrti miluji,
Jen té své srdce na dlaň večer co večer dávám.

Pod paprsky slunce v ranním probuzení,
i v hluboké noci kdy sny se plní,
Na modré obloze když bílé obláčky v dáli se vlní.

Všude tam, kde vídám tvoji tvář.
Všude tam kde nebe slzy roní,
V lesích kde kůra a mechy voní,
Kde čas i hluboké rány hojí.
Kde můj život s tvým navždy se spojí.

Všude tam, jen s tebou přál bych si žít.
Proč jinak na světě měl bych dál být
Autor svištící vítr, 09.07.2007
Přečteno 519x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí