Jsme si zaslíbeni?

Jsme si zaslíbeni?

Anotace: :)

Dala jsi mi ochutnat ze Tvých dlaní,
bylo to krásné lásko má.
Před Tvou krásou já se skláním,
tak jak kněz se bohu klanívá.
Dala jsi mi pocit souznění
když duše teskně omdlévá,
bylo to jak blouznění,
když spolu jsme, jen my dva.
Ten kdo nedocení Tvoje klady,
neměl by Tě lásko mít,
nenech mě tu zemřít hlady,
snaž se mě zde pochopit.
Jeden dotek, jedno políbení,
to všechno něco znamená,
možná jsme si zaslíbeni,
snad cítíš lásko, to co já.
Autor Ďábel sám, 09.07.2007
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))

09.07.2007 21:24:00 | isisleo

Úplně chápu ten pocit...celá ta básnička vyznívá poněkud pateticky, ale když člověk miluje, tak to k tomu tak nějak patří

09.07.2007 13:53:00 | Eleagnus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí