Nakreslím...

Nakreslím...

Anotace: Impresionistické vyjádření bez štětce

Vezmu křídu mezi prsty a nakreslím Tě...

Naše oči vpijí se v ten moment, prolnutí bez hranic...
Potřebuji chvilku lásko, chvilku s nadhledem umělce,
abych místo Tvé tváře nenakreslila nekonečnou bleděmodrou plochu.
Ach ty hranice, papíru ostré hrany a naše bariéry...
Nejsou již, budu kreslit modrou křídou tedy, chceš?

Můj nejdražší, nedívej se tak...
Mé prsty chvějí se a já zase nedovedu pravdou pokrývat list.
Nebo jsem poprvé pravdu zachytit dovedla?
Modré jsou oči, ty nejmilejší, modrá jsou ústa, ta nejměkčí,
Ty celý jsi takový, nezlobíš se? Láska ta opíjí...I´m feeling blue...

List pohozen leží opodál a my dva...
My dva bez rozumu a dechu nacházíme to skutečné nebe.
Nebe není vysoko, není daleko a není jen na obrázku,
máme ho ve svých rukou a já si ho beru a zároveň dávám přehršel.
Ta mobrá Ti sluší v mých očích, jsem umělcem bez nadhledu, díky Tobě...

Vezmu křídu mezi prsty a budu kreslit štěstí...
Autor Eleagnus, 09.07.2007
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..jen maluj.. básničky..:o)

09.07.2007 20:36:00 | STIMPRE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí