Když jde věru o nevěru

Když jde věru o nevěru

Anotace: Jména a osoby (smyšlené)… pokud snad někomu někoho připomínají, jde o podobnost čistě náhodnou

Řek si Jiří jednou k ránu
„stranou přece nezůstanu“
za Mirkem ač druhý sice
snaží se však o to více

o Zuzanu ztratil zájem
s jinou jít chce cestou rájem
štve ho ale jako hrom
že Mirkova je již v tom

i v tom budou zase druzí
to Jiřího hodně mrzí
Petra snad sex nerada
raděj něco překládá

jeho mozek prý je sexy
nejeví zájem o bicepsy
vypracované stranicky
zůstane to tak navždycky?!
Autor Heron, 09.07.2007
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Rytmické...hi

08.08.2007 10:56:00 | zzlatý

Není to úplně ratmické, ale zasloužíš sto, ne míň...hi

08.08.2007 10:55:00 | zzlatý

abych to nevzal osobně, poslóché :-)

09.07.2007 17:49:00 | JirkaS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí