Ironie

Ironie

Anotace: ...

Je to ironie
Že já zamilovala se do Tebe
Je to ironie
Každý den v mém životě
Každý úsměv i vážná tvář
Každý úsek či dlouhá trať
Je to ironie
Že ztratila jsem sebe
A tím i Tebe
Je ironie
Že ze všech nejvíc mám ráda Tebe
Je ironie
Že chtěla jsem lhát nejen sobě
Tak teď upřímně
Dívám se do zrcadla
A z něj na mě hledí opuchlá obluda
Ironická, zahořklá, sebou prokletá
A prosí Tě o prominutí
Autor Ishtar, 10.07.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ironie... opravdu moc pěkné dílo... vím jak ti bylo

24.08.2007 23:22:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

Pěkná,nápaditá báseň.

11.07.2007 18:46:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí