Ty časy

Ty časy

Anotace: To byli krásné časy....

Kde jsou ty časy,
Kdy se růže dívkám nosily
Zaznívali zamilované hlasy
A muži se dívkám dvořily?
Kde jsou ty časy,
Kdy muži do oken lezly
Když rozčesávali si vlasy
Přestože mráz byl vlezlý.
Květiny z lásky dát
Dvořit se a láskou oplývat,
Přes zákazy býti spolu
Pokořit lásky horu.
Časy básníků milujících,
Přání a polibky horoucí,
Jejich sny v říši spících
Kde zachraňují dívky tonoucí.
Ty časy jsou již pryč,
Kdy city dávali se v sázku.
Já od nich našel klíč
A chci ti vyznat lásku.
Autor Prousan77, 10.07.2007
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí