Jiskry

Jiskry

Anotace: Vidíte je v každém oku a skrze ně můžete vidět až hluboko do nitra.....a poznat tak každého člověka

Za uchem třešně
Ve vlasech kytici
V rukou kapky deště
Stříbrně zářící.
Oči krásné pomněnkové
Řasy malované tuží
Vlasy hedvábné kaštanové
Sukně z divokých růží.
Plamen v těle jasně žhne
Pohled plný jiskřiček,
Zarývá se do krve
Zapálí pár dřevíček.
Srdce vzplane:
Jasný plamen usiloval
O pohlazení tvé dlaně,
A já jsem se zamiloval.
Autor Prousan77, 10.07.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí