Ach ty smutné oči...

Ach ty smutné oči...

Anotace: tadadadidada

Ty smutné oči,
ty smutné oči hleděli vzhůru
do bezhvězdného nebe kde viděli jen smůlu.

Ty smutné oči v slzavém údolí,
kde pohled do nich pokaždé zabolí.
Ty smutné oči, nechtěl by pro ně snad každý zemřít.

Ty smutné oči chladné jak noc,
jen ztratit navždy moc ...
... nad svým osudem.
Autor Myff, 10.07.2007
Přečteno 398x
Tipy 2
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí