Ty beze mě...

Ty beze mě...

Anotace: proč se to stává.... prosím o komentáře...

Odjíždíš pryč,
Ani nevím kam,
Neříkáš nic,
Já zůstávám sám,

Poté z tebe vypadlo,
Jedu s kamarády,
Viděl jsem tvého bývalého,
Všichni jste se smáli,

Teď nevím o tobě nic,
Asi nemůžeš dát vědět,
Držím tvůj klíč,
Tvůj hlas chci slyšet,

Máš tam kamaráda,
Bývalého přítele,
Uklidňovala jsi sama,
Nic se nestane,

Už tomu nevěřím,
Dala bys jinak vědět,
Už tě neokouzlím,
Budeš vysvětlovat,

Nestojím o to,
Nech to být,
Chtěla jsi to,
Máš to mít,

Budu brečet,
Až dám ti vědět,
Konec mezi námi,
Hlasitě zní.

Proč jen se to stalo,
Pořád to znělo,
Nic se nezměnilo,
Vše umřelo,

Budu tě obcházet
Srdci budu tě nosit,
Nechci tě slyšet,
Budeme mlčet…..

Bolí to, ale je to tak… Nechte mě umřít, umřela láska, vše ostaní, nemám proč zít...
Autor March, 10.07.2007
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zažil jsem to taky..Napsal jsi to vážně skvěle..

11.07.2007 12:37:00 | Nemůžu zapomenout

hezky a smutný,taková je láska nedávno jsem to po 6 letech vztahu zažila též,

10.07.2007 22:30:00 | Aluna

vždycky je důvod proč žít, i když láska není! nestojí za to...pokud ti ublíží/ublížila

10.07.2007 21:38:00 | Mispul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí