Sázka

Sázka

Anotace: Sázím.. na lásku. A taky na to, že prohraju.

Za sloupem schovaná
V šedivé noci
Oči jsou zavřené
Tělo je z kamene
Ústa zas mlčí

Slova jsou zbytečná
Jako tvé city
Nikdo mu nevěřil
A nebyl schopen slova
Říkal pravdu
Opět a znova

Měl výraz anděla
A chování nevšední
Přišel mi oznámit
Že je vše jinak
Bylo to nemožné
A já začala si zvykat

Slova jsou podobná
Bylo to stejné
Stál zase přede mnou
V dlaních tu růži
Nikdo by neodolal
Tak krásnému muži

Zpíval tu písničku
Opět a dokola
A zas ta stejná slova
Byl ten nejlepší
Koho já v životě potkala
Ale o to tu neběží

Verzí je nespočet
Ale pravda jen jedna
Ukryta v polibcích
Co znamenají lásku
A já stále dokola
Své city dávám v sázku
Autor katttka.k, 10.07.2007
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí