Na vlně zatracené rozkoše

Na vlně zatracené rozkoše

Anotace: píšeš mi ....

Na vlně zatracené rozkoše
píšeš mi lásko do duše
píšeš že jsi a já už ne
něco už není a něco je

hřejivá slova slova co mrazí
dvě duše jsou a my zas nazí
zpíváš mi steny ve vánku
krví jak z pozdních červánků

bodej mě vezmi si co už nemám
ještě tu žiju ještě se zvedám
vyřež ta slova lásky hříchů plná
napiš poslední zvedá se vlna
Autor kroužek, 10.07.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako vždy stoprocentní...

17.07.2007 09:28:00 | Hesiona-Essylt

...a zvedá se..vlna...možná další nalezené rozkoše...

11.07.2007 10:46:00 | Rybí_kost

Zatracená rozkoš...s láskou je posvátná. Zanechala ve mně dojem

10.07.2007 22:38:00 | Eleagnus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí