..Kvůli Tobě..

..Kvůli Tobě..

Anotace: těžko říct.. nevím jak to mám popsat.. je to krátký a blbý, ale tak stejně:)

Deníček zaplňují mi srdíčka,
po tváři teče mi slzička.
No tak neplakej maličká,
vždyť jsi ještě tak mladičká..
Na něj se vykašli, vždyť on byl zlej.
Žij život s radostí a bude ti hej!
Autor Mary.Cocaine, 10.07.2007
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí