Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: To si musíte přečíst,je to fakt trhák :) (kecám)

Proč já narozdíl od jiných sama stojím v dešti?
Proč čekám, že si vzpomeneš?
Vidíš, mě vyhýbá se štestí,
... stačí když mě obejmeš!

Když mě obejmeš ... já podruhé začnu dýchat,
a podruhé mi začne srdce tlouci ...
Vzpomínky na Tebe mi podrazili nohy,
vracejí se jako bumerang ... nebo jako ptáci ...
Autor crazyrebel.13, 10.07.2007
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí