Zůstaň vílo

Zůstaň vílo

Anotace: ....

Vítr foukal a její vlasy vlály,
my společně se tomu smáli.

Já pramínek z oblyčeje pryč chtěl ti dát,
ale to bych se nesměl smát!

Dotkl jsem se tvé tváře,
a oslnila mě tvé krásy záře.

Pohladil jsem tě po vlasech,
a políbil tě sladce.
Teď spolu jsme ve vlnách,
ve vlnách rozkoše.

Jsi moje princezna,
láska nerozlučná.

Já nenechám si tě vzít,
a dál bez tebe žít!

Chci tě napořád já jsem jak blázen,
moje láska by přetekla i ten největší bazén.

Miluju tě a nevím jak dál,
tak zůstaň a snad napořád buď má!!!
Autor Kirsten, 11.07.2007
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takto si představuješ jednou vyznání, které Ti bude šeptat Tvůj vyvolený do ouška?
bych měl problém se to naučit, napsat verše to jo, ale zapamatova si je trochu horší :-))

13.07.2007 02:21:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí