Lásko

Lásko

Anotace: Pokus popsat pocity zamilovaných...

Sbírka: Pavel

Mám hrozný strach, lásko
Tíží mě u srdce, děsí mě a budí
Za horkých nocí mé tělo studí
Zatímco topím se v horečkách
Mám hrozný strach, lásko
Z toho, jak zaplavuješ mou duši
Jak se probouráváš hlouběji a hlouběji
Jak mě prostupuješ
Cesty ukazuješ
Lásko, mám strach, že zabloudím
Mám strach, že zmizím za dalším kopcem
A on zapomene
Znavený věčným čekáním
Co bude, co se stane
Jestli se vypořádáme s tím
Nebo jeden druhého zklameme
Mám strach, lásko, až to bolí
Pálí mě oči a ruce krvácí
Jak jsem zas ve spánku hledala jeho dlaně
Jak jsem je zatínala v pěst
Neschopna tuhle tíhu nést
Neschopna dál žít bez něho
Ach, lásko, pomoz mi
Musíš přece vědět, jaké to je
Tak strašně někoho chtít
Že šílíš, nepřestáváš se třást
Realita se tě sny snaží zmást
A ty nemyslíš na nic a nikoho jiného
Ach bože, lásko, stále volám jeho jméno
Zoufalá z ticha, co mě obklopuje
Mám hrozný strach, lásko, ale jsem jen tvoje
Nepřestávej si se mnou hrát
Je to šílené, ale je to krásné
Tak strašně moc milovat
Nic nevnímat
Ničemu jinému nepropadat
Jen toužit, čekat, bát se, snít
Ach bože, lásko, chci ten strach mít
Vždyť dokud se bojím, naději mám
Strach mám, ale nic nevzdávám
Miluji, lásko
Jak milovat se má...
Autor unstoppable, 11.07.2007
Přečteno 804x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Neuvěřitelné. Všechny básně moc krásné. Ale tahle mi zní v ozvěnách, ozvěnách, ozvěnách..... Je možné v lásce se bát? Mít v lásce strach? Je láska to, když mi chybí? Nebo je láska, když jsme spolu, v radosti a souznění? Nebo je láska to, když hlavu natahujem příliš vzhůru, kam nevidíme, kde bloudíme, ale jenom tam vysoko, kam občas dohlédneme, se zamilovat umíme? Lásko, jsi taková? Jsi čekáním na okamžiky, co nám nepatří? Tak strašně někoho chtít!!! A není to jen "někdo". Je z jiných světů! A spolu jsme jen občas. Tak strašně někoho chtít... Možná se máme o lásku bát??

21.07.2007 23:10:00 | SunnyRain

No,to je opravdu krásné vyznání.Moc se mi líbí.

11.07.2007 05:28:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí