The Betrayal... / Zklamání...

The Betrayal... / Zklamání...

Anotace: 24) další smutná básnička... anglicky i česky...

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

---------------
-The betrayal-
---------------

How much time slipped away in my sad life?
I met the luck, but it didn’t stop and go on.
Blinded by faith I’ve believed in something nice.
But my dreams and wishes haven’t turned into real

I saw the kind angel
He’s flew in the sky
I fell in love with him
And flying wanted to try

My lost friend, I believed in your kind mind!
You took my faith and dreams, I was so blind…
I couldn’t see all the shadows, which warned me!
You let me realise it when I gave you the key!

How long am I able to keep the smile
On my face?
Don’t tell me everything’s all right
I’m bleeding!
I met the angel with stony heart and eyes
Pierced by thorn…
.
.
.
-----------
-Zklamání-
-----------

Kolik času uplynulo v mém smutném životě?
Potkala jsem štěstí, ale nezastavilo se a šlo dál.
Oslepená vírou jsem věřila v něco krásného.
Jenže mé sny a přání se nikdy nestaly skutečnými.

Spatřila jsem milého anděla
Létal si po obloze
Zamilovala jsem se do něj
A létání chtěla zkusit

Můj ztracený příteli, věřila jsem v tvou laskavou mysl!
Vzal jsi mi mou víru a sny, byla jsem tak slepá…
Nemoha jsem vidět všechny ty stíny, co mně varovaly!
Nechal jsi mně uvědomit si to, když jsem ti dala ten klíč!

Jak dlouho budu schopna držet si úsměv
Na své tváři?
Neříkej, že je vše v pořádku
Já krvácím!
Potkala jsem anděla s kamenným srdcem a očima
Probodnutýma trnem...
.
.
.
Autor Nikytu, 11.07.2007
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

.. možná že poprve sem rád, že tu ten překlad je :D :D nedokázal sem si přeložit poslední řádek.. :( :D ..jinak zase chvalim :D

11.07.2007 20:57:00 | niemante

chybí ti tam písmenko, v překladu

11.07.2007 18:07:00 | strousek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí