Minulost,přítomnost...budoucnost?

Minulost,přítomnost...budoucnost?

Anotace: Asi nepůsobím jako ta,co přijde domů a píše básničky o starých láskách...říká mi to víc lidí(a jsem za to ráda¨,nesnáším lítost),ale ono nic není tak jak to vypadá...

Proč mám stejné pocity jako tenkrát,
za ten dlouhý čas,
nezměním se,
přemýšlím nad tím stále a zas…

Jo,ty tvoje slova, ty tvoje gesta,
nikdy neměly hlubší význam,
k tobě je fakt dlouhá cesta,
nemá konce..

Byly ty chyby mou vinnou?
Chtěla bych vědět,co bylo tou příčinou..

…už zase nemáš co říct?
Ty stále jen mlčíš,
Kam ses vytratil frajírku v bílý košily?
Útěk?Jasně,nic jiného neumíš!

Tak to sedí…
mě už nepřekvapíš..

Narážím se na kůl,
do starých bolestí,
sama si sypu sůl.
Tohle nikdy neskončí..

Kolotoč nadějí a pádů,
…do propasti,
……..Strastí a nenávisti…
Autor Lonely, 11.07.2007
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: Rolnička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí