Vzdušné zámky..

Vzdušné zámky..

Anotace: Podej mi gumu, chci ze srdce vymazat si lásku.. Ukaž mi ty vzdušné zámky.. Nastolil sis pravidla.. Prý tak musím hrát.. ZASTAV SE! Pozdě.. Zas jsi mi rozšlapal můj pískový hrad..

Já stála tam na cestě
Uprostřed hlubových lesů
Já hledala trasu

Mapu jsem neměla
A v očích slzy

( Ty snad víš, kdy ten pocit zmizí ? )

Já stála tam
A neschopna slova
Promítala si vše v paměti

( Já vím, říkávals: Než začneš křičet, počítej do pěti! )

Já stála tam
V překrásných šatech
Z krémového sametu

( Můžeš mi říct, kdo odpískal tu odvetu? )

Možná že hvězdy a nebo sluneční svit
Mi vehnaly do mysli ten pocit
Já slyšela němého monolog
A cítila na sobě slepého zrak

( Prosím tě řekni mi, kdo všechno se mě ještě bude ptát? )

Já chci jistotu
Kterou nevezmou mi myšlenky
Nevěra a ani vzpomínky

Chci polibky
Které budeš mi dávat už napořád

( Já chtěla bych se opět smát )

Podej mi křídu
Kterou malovals mi vzdušné zámky
Ukaž mi zeď
Kde ty slova napsaná tvou rukou jsou
Podej mi gumu, která vymaže ze srdce lásku

( Náš vztah stal se už jen jakousi hrou )

Nastolil jsi pravidla
A řekl
TAK BUDEŠ PROSTĚ HRÁT

A já v tu chvíli věděla
Že je konec
Rozšlapal jsi mi totiž můj pískový hrad
Autor katttka.k, 11.07.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krutá hra, na kterou guma neexistuje...A jen klidně křič, taky do pěti nepočítám...

11.07.2007 23:32:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí