Pro Lásku

Pro Lásku

Anotace: ...

Voňavé vteřiny,
tak přesladce chutnají,

kytičko kouzelná,
zas smím vonět
k okvětním lístkům Tvým,

pohlcen nádherou
dech se mi zatají,

každičký dotek
je maličkým tajemstvím,

v hřejivém obětí
laskám Tě slovíčky,

něžně Tě líbám
lásko má do vlásků,

kaštánky schované
sladké máš pod víčky

a vlásky v barvě jsou
veverčích ocásků.

Hbitými pavoučky
běžím Ti po těle

však s povzdechem
jeho krásy míjím,

naplněn touhou
tak trochu nesměle,

do Tvého obětí
se s důvěrou svíjím.

Ve žhnoucích polibcích
slova se splétají,

vnímám tu nádheru
mám Tě tu zas,

pošeptám slova dvě
...... ..
co prý šeptat se nemají

a hořká krůpěj
se objeví za plůtkem řas..
Autor chalcedon, 11.07.2007
Přečteno 628x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí