Láskou puklo mi srdce

Láskou puklo mi srdce

Anotace: O tom jak byla upřímná

Puklo my srdce láskou k ní,
na mě se jeví pot krvaví.
Tvá upřímnost mě mrazí.
Ke dnu jistě brzy srazí.
A tak jako krůpěj potu,
co teče po mích zádech.
Proto nechci cítit,
ten tvůj dlouhý nádech.
Nádech na tvou upřímnost,
jež zabila tvou vlídnost.
Nechci cítit ruky tvé,
jež tvoří rány krvavé
Už tak mě ničíš dost a dost,
nenuť mě ucítit svou zlost.
Zlost a smutek potlačuji
a tebe tím zatracuji.
Nechť na tebe zapomenu
a nikdy si nevzpomenu!
Na tebe a hrozný žal jež mi život vzal
Autor Mellon de Label, 11.07.2007
Přečteno 525x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky vyjádřeno, zvláště poslední verš se mi velice líbí...

12.07.2007 10:51:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí