Pro Tebe, vždyť víš

Pro Tebe, vždyť víš

Anotace: :)

Chtěl bych kráčet krajinou,
v Tvé náruči spočinout,
zachumlat se do Tvých paží,
přivinout se, slastně bažit.

Ležet v stínu Tvého já,
horoucně Tě milovat,
hledět spolu na nebesa,
když slunce za les v tichu klesá.

Pociťovat Tvoje štěstí,
co si k Tobě cestu klestí,
sušit slzy, hladit vlasy,
objevovat skryté krásy.

Nadychovat stejný vzduch,
být Ti blízko, jako druh,
pohlcovat negativy,
mít na Tebe kladné vlivy,

Rozpoutat Tvá pouta snů,
co zpoutána jsou šedí dnů,
rozplétat Tvá tajemství,
co Ti v duši tajně spí.

Zapomenout na starosti,
v lásce mé Tě vroucně hostit,
položit Ti do dlaní,
svou dlaň, co Tě uchrání.

Okoval jsem hvězdami,
boty co k Tobě uhání.
Snad doženou Tě v správný čas,
než nás Lásko vezme Ďas.
Autor Ďábel sám, 12.07.2007
Přečteno 834x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:-))..si mě dostal..s tím Ďasem.. :-)))
..pěkně okované botky..líbí se to..

12.07.2007 10:01:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí