Nový příběh

Nový příběh

Anotace: jestli nechcete, nečtěte, jestli chcete, budu ráda!:D:DPls o komentáře

Ptala jsem se tě a ty jsi jen zvláštně hleděl
mluvila jsem na tebe a ty jako by sis na uších seděl
chtěla jsem jen odpověď,na mé slova
které skrývali ten cit,já opakovala se znova
jenže ty jsi neslyšel, neviděl slzy v mých očích
radši díval ses na holky vlnící se v bocích
já nepoznala, že naše láska dávno odešla
neotočila jsem se a za novým štěstím nešla

teď toho lituji, ty si nebyl ten pravý muž
vlastně jsi jen kluk byl, došlo mi to už
chtěl jsi se napravit,přitom jsi mě jen využíval
ale pozdě, plamen v mém srdci už dávno dohoříval

zničil si mě, do plamenů hodil
udělal si víc než, že jsi mě jen před přáteli schodil
tys prostě vyrval mi duši z těla
a já husa jsem se z lásky nepřela
ted sedím a slzy zoufale tečou
už nohy mě neunesou

zpívám si:lala la lalala
a lidi na mě zmateně hledí
říkají:kdepak ta holka běhala?
vždyť jak blázen tu teď sedí

běhala jsem za štěstím, které mělo delší nohy
ach jo, já vím, asi jsem pro lásku neměla vlohy
láska je přece poklad
zboží které nejde koupit
a já jsem neměla žádný doklad
a měla bych snad lásku loupit?

potřebuji nový život a nový směr
novou lásku a nový sen
potřebuji napálit do osudového muže
který rozdávat se může
a bude mi věrný a oddaný
a já nebudu jen jeho poddaný

jdu za štěstím a láskou
nezadržíte mě ani tou nejsilnější páskou
nemá cenu trápit se kvůli jednomu
ti,co to poznali sekám poklonu
není to jednoduché, když u srdíčka bolí
ale každá rána, i ta největší se zahojí
a proč tedy brečet nad minulostí?
proč vzpomínat na to se zlostí?
vždyť lidé se mají rádi mít
a lidé mají právo snít
tak pojdťe se mnou, i ten největší člověk se někdy proklíná
však tady nový příběh začíná
Autor Barbie_Incident, 12.07.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná báseň...

19.09.2007 00:19:00 | Bíša

Je to hezké, procítěné...:)) ty toho pravého určitě najdeš...:)) já ti totiž věřím...:)) hodně štěstí:*

12.07.2007 15:19:00 | rry-cussete

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí