láska v životě...

láska v životě...

Anotace: nevím co k tomu napsat, prostě mě to tak napadlo :)

Jak pták volný chtěl bych být,
Nic necítit,
Jak mrak lehký a snadný být,
Nic v sobě nemýt,

Jen vodu mít,
Ale necítit,
Plout po obloze,
Ale nezastavit

Žádná láska, smutek,
Trápení, nic nezažít,
V hlavě zmatek,
Radši nežít,

Lehce poletovat,
Nestarat se,nemyslet,
Láska nedomyšlená,
Země tím dotčená,

Miluji tě,
Řekneme mnohokrát,
Záleží mi na tobě,
Neříkáme mockrát,

Vtom je ta chyba,
Že milujeme,
ale nevíme proč,
mysleme než slůvka řekneme,

Ten kdo říká v pláči miluj mě,
Jak už v jedné básni je,
To myslí vážně,
Jemu tedy věřme.
Autor March, 12.07.2007
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no to je krásný,skvělí.

13.07.2007 11:39:00 | Aluna

strašně se mi líbí poslední sloka...
a stejně i když tě to napadlo, tak to má hodně do sebe ;) úžasné

12.07.2007 19:47:00 | Mispul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí