Don't Refuse Love / Neodmítej Lásku

Don't Refuse Love / Neodmítej Lásku

Anotace: 25) moje další double báseň... anglicky i česky

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

*****************
*Don't Refuse Love*
*****************

Try to look at somebody' eyes
Try to search for secrets of heart
You are only a prey of crazy hunt
When the love comes to command

/...To my eyes.../
/...In my heart.../
/...I'm a hunter.../
/...It rules us.../

Try to believe in happier tomorrow
There's no escape, you must go on
Break your mask, don't play off a hero
Don't refuse the gift called love

Your heart's frozen, the door's closed
But I've never broken any promise
I've found a magic key of unique fire
Hear me, I'll bring you a new sun rise
.

***************
*Neodmítej lásku*
***************

Zkus pohlédnout do něčích očí
Zkus pátrat po tajemstvích srdce
Jsi pouhou kořistí bláznivého lovu
Když láska přijde zavelet

/...Do mých očí.../
/...V mém srdci.../
/...Lovec jsem já.../
/...Vládne nám.../

Zkus věřit ve šťastnější zítřek
Zde není úniku, musíš jít dál
Znič svoji masku, nehraj si na hrdinu
Neodmítej ten dar, jemuž se říká láska

Tvé srdce je zmrzlé, dveře jsou zamčené
Jenže já nikdy neporušila žádný slib
Našla jsem kouzelný klíč jedinečného ohně
Poslouchej mně, přinesu ti nový východ slunce
.
Autor Nikytu, 12.07.2007
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahojky Bíšo, mocky díky.

12.07.2007 21:07:00 | Nikytu

Další ze série krásných básní...

12.07.2007 20:58:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí