Zrcadlo, řekni mi

Zrcadlo, řekni mi

Anotace: pro jednoho mnou milovanýho človíčka :)

Zrcadlo, řekni mi,
koho ráda mám?
Toho, jehož oči hřejou,
zlaté jiskry ve tmě tmoucí,
do nebe mě snad zavedou,
s něhou, vášní, láskou vroucí.

Zrcadlo, řekni mi,
proč ho ráda mám?
Za jeho činy, za jeho slova,
ve všem vidím věčnost dní,
kéž bys navždy miloval mě,
kéž bych byla Tvá poslední.

Zrcadlo, řekni mi,
jak moc ho ráda mám?
Jako ryba vody a pták svých křídel
nechci se ho nikdy vzdát.
A kdyby cokoliv se dělo s námi,
budu věčně po boku mu stát.
Autor Yves, 12.07.2007
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásně napsané, kéž by každá žena přemýšlela jako ty...

13.07.2007 08:28:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí