Jen se ozvat...

Jen se ozvat...

Anotace: ........

Píšu ti zprávu,
však odpovědí se nedočkám.
Cítím slzy,
raději je ještě zamačkám.
Proč už jses neozval?!
Vždyť vše bylo tak jak mělo být.
Mohl jsi to napsat,
pochopila bych, že mám jít.
Teď jsem tu sama jako ten kůl v plotě,
teď už mi nikdo neříká "pojď se mazlit kotě"
S životem se peru každý den,
nechci se prát s láskou,
ať skončí ten špatný sen.
Moje srdce už tě raději vidět nechce..
Zlomil bys ho...zlomil bys ho lehce.
Autor Janica, 13.07.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí