Najdu tě??

Najdu tě??

Anotace: Psané srdcem pro skutečnou lásku....

Slza stéká mi do srdce,
srdce pluje mi po řece.
Ukrývá se v hrdle láhve,
se vzkazem"SPĚCHÁ NALÉHAVĚ".

Krvavé stopy od nevěry,
hluboké rány od lži mstivé,
odřeniny osudu od lásky bolestivé.
Ůmorný pocit samoty,
pak dlouhá krutá beznaděj.
Mé srdce teď proplouvá kolem tebe,
tak na něj vlídně zavolej.

Krvavé slzy na hrudi,
ti možná trochu napoví,
jak těžký život,
musel jsem si v srdci nést.
Od lásky taky od osudu,
dostal jsem facku nebo pěst.

Vždy ráno bylo černé nebe,
snad semnou také plakalo,
bylo plno pocitů,
co slz mi v očích dodalo.

Pláč byl mou raní kávou,
a úzkost sladkým zákuskem,
vykročit levou nohou,
a jít,v zádech se stezkem.
Po nocích bloudit ulicemi,
zastavit jen u lucerny,
jejíž svit byl přemožen časem,
snad neskončí tak láhev s mojím vzkazem.

Něž rozbije se křehké sklo,
snad najdeš ho...
Autor Jurísek, 14.07.2007
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život je ten nejlepší autor...

14.07.2007 20:29:00 | SadLily

Docela hezké, zkus ohlídat rytmus a takt...

Život nosí různé zvěsti,
úsměvy i rány pěstí,
bojuj, ač boj zdá se marný,
nechoď dřepět do čekárny...

14.07.2007 16:16:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí