Pár minut lásky

Pár minut lásky

Anotace: Pár minut lásky s tebou... Je to trošku podle jedný písničky.

Někdy jsi dál a jindy blíž.
Že je to pořád – to ty víš.
Někdy se zdáme jako pár –
za to však může letní žár.

Já toužím být jen ve tvým objetí,
být tam, kde můžou být jenom tvý holky prokletý.
Myslím, že víš, že chci být jenom tvou
a těch našich pár minut lásky pro mě nechtěj´ být jen hrou.

Jejich dvě srdce k sobě smí,
ale ty naše jen, když hřmí.
A tak se ptám, když se schováme:
Proč já mám ráda – a ty ne?

Já toužím být jen ve tvým objetí,
být tam, kde můžou být jenom tvý holky prokletý.
Myslím, že víš, že chci být jenom tvou
a těch našich pár minut lásky pro mě nechtěj´ být jen hrou.
Autor Smajlinka, 14.07.2007
Přečteno 515x
Tipy 1
Poslední tipující: Iwetta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi hezké co dodat snad jen pokračuj tak dál!

26.08.2007 15:23:00 | Atilla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí