Jezdec

Jezdec

Anotace: Proč člověk žije? Proto, aby mohl zemřít... Ale proč umírá sám? Toť otázka...

Přijel jezdez v černé kápi,
osedlanou smrt,čekati nechal v močále,
přišel blíže a dotkl se mého ega,
se slovy, co človíčku, co Tě trápí?
Vědíc dobře, že láska mě teď ničí,
uvnitř, někde ve mě bolest křičí
a stesk srdce kusy bere...
V očích plamen bezmoci,
jenž na povrch se dere.
Proč mi není pomoci?
Cizí je mi radost vlastní,
i rodiny mé poslední kus,
i ten svět, v němž jiní žijí šťastní...
Žíti nemohu a zemřít také ne,
co tedy?
Půjdu navždy spát, vše se nějak vyvine...
S Tebou jezdče mám teď jíti?
Nemohu však... Chci se svou láskou ještě býti.
I když nemohu ji celou míti,
mohu věřit...
Vrať se proto do plamene zpět...
Mě zabil tento svět...

P.S.Miluji Tě, ale to si musíš sama uvědomit...
Autor Bojador, 15.07.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí