Když člověk miluje,ustoupí rozum stranou....

Když člověk miluje,ustoupí rozum stranou....

Anotace: při četbě čarodějčiny básně jsem se zamyslil nad tím,co to znamená,když člověk miluje a náhle tu byly veršíky,jen nezvyklý typ střídání rýmů,s nímž jsem začal/abc,abc/ mne trochu zdržoval.

Když člověk miluje,
ustoupí rozum stranou,
a fantazie převahy nabývá!
Bouřlivé emoce,
co v srdci něžně tanou,
zas nové získává

Láska stoupence své!
Pohled se zjemňuje,
úsměv je hostem v tváři,
co odráží, čím žije srdce Tvé.
Každičké slovo se
jak neviňátko tváří,

v té snaze vyjádřit,
jak moc bys chtěl ji mít!
Podléháš touze své,
připravený zářit,
když ona bude chtít
sdílet též city Tvé!

Když touhy bláznivé
v jediné splynout rázem,
ovládnou mysl Tvou
a řídí činy Tvé,
spokojen shlíží na zem
Amor na dílo své!
Autor Kozoroh 1, 18.07.2007
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherné vážně krása

18.08.2007 22:17:00 | Aluna

Moc krasne... vidis jak lidi ovlada fantazie a laska ... to je vlastne sila ktera vsechny lidi poji dohromady...vystihl jsi vsechno tak opravdove.Z

18.07.2007 23:45:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí