hmm...

hmm...

Anotace: ...co dodat..

Číst každou
drobounkou vrásku
z Tvé tváře,

hmm .. to mě baví

polibky navštívit
každičký kousíček
Tvého těla ,

hmm..to mi chutná

šeptat Ti
slovíčka něžná
co Tobě jen lásko náleží,

hmm..ty tak moc rád říkám

hladit Tě
po hebké
snědé kůži

hmm.. to tak moc rád cítím

přiložit sluch svůj
k ňadrům Tvým

a slyšet
tlouci v něm lásku..

hmm..nádherné..
Autor chalcedon, 18.07.2007
Přečteno 503x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm,ale vtipne a romanticky provedene!

21.07.2007 13:40:00 | nillin

Hmmm... jak jednoduché.

18.07.2007 21:51:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí