večerní

večerní

Anotace: ..písen lásko má pro Tebe..

Večer nám dolil
sklenici vína,

když slunko odcházelo
hřát
někam za obzor,

ve Tvých očích
hvězdičky překrásné září,

jsem okouzlen chvílí..

je to to tak vzácné,
že lásko Tě mám,

pohlcen nocí
v obětí křehkém,

hřejivou myšlenkou
něžné stvoření ovinu,

sebe mi prostíráš
tisíce lahodných chutí

a jsem nesmírně šťasten,

že ráno
Tě polibkem probudit
budu moci smět

a nerozplyneš
se mi se snem...

..co tak často se mi zdál..
Autor chalcedon, 18.07.2007
Přečteno 570x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Je škoda, že se dnes muži nevyznávají dívkám básněmi...asi bych neodolala..

20.07.2007 17:45:00 | Silent Storm

pěknááá

19.07.2007 15:29:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí