Pláč srdce

Pláč srdce

Anotace: opět stesk

Pláče po Tobě mé srdíčko,
kdepak,kdepak jsi mé zlatíčko?
Chtěl bych opět tvá ústa políbit,
tvé vlásky pohladit.
Ještě dlouho Tě nespatřím,
ale kvůli tomu Tě neopustím,mezi hajzly nepatřím.
Každou noc sním sen,
o tom, jak s Tebou trávím celý den.
Jak dlouho bez polibku, bez vyznání lásky.
Jak dlouho bez mé milované,bez mé krásky?
Každá smska zahřeje srdce mé,
jsem rád že tě mám,s Tebou je vše nádherné.
Tečou mi slzy,když toto píši,
Ty tu nejsi.Tak kdo mě utiší?
Snad budu tě mít brzo zpět,
abych ti řekl pár zamilovaných vět.
Jsi skvělá, něžná, milá,
přeji si, aby jsi se mnou stále byla.
Miluji Tě, vážně hrozně moc.
Tak lásko přijeď a pojď mi na pomoc.
Autor Dindane, 19.07.2007
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Nejsi náhodou narozen ve znamení raka?

21.07.2007 21:07:00 | tuleby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí