Nikdy znova

Nikdy znova

Anotace: Nevěděla jsem kam to zařadit :D

Už nikdy znova nechci vidět Tvou tvář,
Už nikdy znova nechci slyšet, že jsi lhář.
Už nikdy znova nechci slyšet tvůj hlas,
Už nikdy znova si nechci představovat nás.
Už nikdy znova se mi o tobě nesmí zdát sen,
Už nikdy znova nesmím jít s tebou ven.
Už nikdy znova nesmím flirtovat,
Už nikdy znova tě nesmím milovat.
Autor Skořicová princezna, 19.07.2007
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty opakovačky žeru :3

29.04.2014 17:26:03 | SmallGeorge

krásný, moc se mi to líbilo...fakt dobrý..

19.07.2007 16:45:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí