Beze slov

Beze slov

Anotace: ..

Odcházíš k ránu a já spím,
tvé tiché kroky neslyším.
Je to pár hodin co tě znám,
co šel jsi semnou k nám.
Když svlékla jsem si košili,
lehkou jako motýlí křídla,
byla jsem nedočkavá jako dítě,
a ty šeptal : miluji tě.
Nenapadlo tě naivko důvěřivá,
že pokaždé říká tahle slova.
Kolika dívkám,šeptá každou noc,
že jsou krásné moc.
A přitom se za úsvitu,
pomalu plíží,z jejich bytu.
Řekl : byla jsi dobrá bejby,
ale bylo to stebou nudně stejný,
Ráno možná budeš brečet,nepiš,
stejně bych to nečet.
A nevolej,nechci slyšet zas,
tvůj vyčítavý hlas.
Že bychom se měli brát?
Tak o tom si nech jenom zdát.
Mě svědomí nehryže,
a jestli máš nějaký potíže,
tak problémy vyřeší tátův plat.
A já?
Půjdu večer k jiný spát.
Autor Aluna, 19.07.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo to je možné moje sestřenka píše všude možně do časáků básničky které sbírá ode všech

19.07.2007 20:18:00 | Aluna

Jo pěkný až na to, že jsem to před dvouma rokama četla v bravu

19.07.2007 20:04:00 | Nikollillinkaa

krásný..přesně-ze života..a to je na tom to smutný..že tohle se děje...sou to hajzlové

19.07.2007 19:45:00 | embryo v hlave

To je prostě ze života...smutné a tak bolestivé...:(...

19.07.2007 18:55:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí