rozchod??? :'(

rozchod??? :'(

Anotace: nejde s tím žít...

Jeden jediný důvod,
Řekl jsem ti vše,
Jen tohle ne,
Nechci rozchod,
Proč vše závisí,
Na jediné větě,
Která slyšena být nesmí,
Na jediném víkendu,

Jak v zimě,
Vzácná květina umírající,
Pod sněhem,
Tak naše láska umírá, ale,
Nikdy už nerozkvete,

Proč jen tento den nastal ?
Proč jen ten sladký sen musí skončit ?
Proč musíme se trápit ?
Nechci se rozejít !!
Nechci ztratit tvé srdce které bylo jeden čas tak rozkvetlé!!

Radši nebýt,
Spíš nežít,
Ve vnitř hnít,
Nic nechtít,

Láska ?
Život ??
Svět ???
Smrt ????

Co teď si vybrat,
Lásku chci dávat,
Svět dál bude,
Smrt jednou zažijeme,

Jen žít má cenu,
Na nic radši nemyslet,
Neřeknu tu větu,
Řešení jménem rozmyslet…

Říkejte vše z rozmyslem!!!... pak na tom nebudete biti…
Autor March, 19.07.2007
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

March moc se ti to povedlo

22.07.2007 11:44:00 | Aluna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí