Osobně neznámý

Osobně neznámý

Anotace: Pravdou je,že do člověka nevidíš..ať už ho miluješ jakkoli

Osobně neznámý

Jsi nebezpečí,které
je lepší nechat v klidu
Něco jako žhavý kus ledu,
u nějž nevíš,zda shoří nebo roztaje
Připomínáš nezajištěnou pistoli
se kterou máš pocit bezpečí i nejistoty
Někdo kdo je ve svěrací kazjce
v níž je trochu šílenosti i nevinnosti
Jsi tolik věcí najednou,že i přesto
jak moc tě miluju,tě neznám
Autor shaakti, 20.07.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Todle se Ti fakt mooooc povedlo!!! Líbí se mi to.

27.07.2007 09:02:00 | Aniba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí