Láska

Láska

Anotace: bez komentáře

Dlouho přemýšlím, jak definovat lásku
ale on je to jen pocit
jen cit k někomu a já jak loutka na provázku
jako když povodeň protrhne hráz
však tohle přijde mě dráz
jen ten okamžik, co nemá odeznít
utrhni sedmikrásku
těsně nad zemí s dlouhou stopkou
seber někde pohozenou lásku
nebezpečnou, krutou, prudkou
jako je ta povodeň
sebrat než zapomenout jde ale snáz
ach, postavte tu hráz
topit se ve vlastních pocitech
ztrácet pomalu ale jistě dech
a pak...
zešílet láskou
zemřít se sedmikráskou
milovat!
Autor pax.deora, 21.07.2007
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Postavit tu hráz znamená stát se navždy imunním vůči lásce, což nevím, jestli je nejlepší řešení vrámci celé budoucnosti, ale teď asi ano

26.07.2007 21:57:00 | pax.deora

pomůžu ti postavit hráz ale nevím jestli sami dva na to stačíme :-(

24.07.2007 00:48:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí