ztrata...

ztrata...

Anotace: když něco musíte ztratit...

Láska k životu patří,
Jako ty ke mně,
Láska už nás bolí,
Podlehneme kletbě,

Štěstí s láskou,
Nejlepší kombinace,
Lásku zklamanou,
Nezvládneme,

Trápení kvůli lásce,
Oba máme,
Musíme být u sebe,
Jinak to nejde,

Spolu jsme byly,
Dnes už asi naposled,
Celý čas jsme se loučili,
Nejde nemyslet,

Tvé oči,
Jak září,
Tvá sladká tvář,
Taková zář,

Nechci tě ztratit,
Už je asi zbytečné,
Nejde to vrátit,
Je to těžké,

Jsem chlap,
I chlapi ale brečí,
Milión map,
Jsem hledající,

Ty ses ztratila,
Ztratil jsem tím život,
Ten cos mi dala,
Nechci nechat odplout,

Už se nevrátíš,
Jen doufám že ti vše dojde,
Nic nenavrátíš,
Vše odejde.

Už odešlo!!!! Vzala jsi vše sebou, jen mě jsi tu nechala.
Tak se měj krásně a nemysli na mě, já tu zůstanu čekat na lásku už ne na tebe..
Autor March, 21.07.2007
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí