kouzlo klíčové dirky

kouzlo klíčové dirky

Anotace: .muzete byt nekde nekomu bliz nez v klicove dirce??:D pozmenena novejsi verze:-)

magickou silou,
proměním klíčovou dirku..
na ten nejláskyplnější večírek..
jen pro nás dva
a nechám se očarovat
tou jedinečností
co v sobě skrýváš

jen se bojím okamžiku
až účinnost kouzla vyprchá
a my si budem znovu tak vzdálení
Autor Woski, 21.07.2007
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co je to klišé - fráze, otřelý výraz. A nepoužívá se
i v lásce, třeba i věčné...

21.07.2007 18:03:00 | Bíša

neviem... posledne tri verše mi prijdu ako desné klišé..

21.07.2007 16:28:00 | Evel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí