Hádej

Hádej

Anotace: hádanka nehádanka

Je něco nad co nikdy není
Jak křišťál čistý lidský cit
Nikdo nemůže ho jistě popsat
Nejdříve musí ho okusit
Tak hádej co to býti může
Bývá ztělesněním rudé růže
Pořád to ještě netušíš?

******

Někdy může se i ztratit
Stále třeba netrvá
A z nejkrásnější věci
Stane se věc záludná
Stále ještě kroutíš hlavou
Tak po třetí poslouchej
Hádanka bude možná hravou.
Sama se nevyřeší. Nedoufej!

******

Tento cit má hodně tváří
Však vždy jen tu nejčistší
Vyhýbají se mu lháři
Je cit nad city nejvyšší
Teď už musíš hádat sám
Poslední radu ti snad dám
Dlouho nerozmýšlej.
Autor UNDEAD, 22.07.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska - cit nejvyšší:o)...bohužel má velkou konkurenci - bolest

22.07.2007 18:13:00 | Severka

Takových emocí je: nenávist,...

22.07.2007 13:23:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí