Tomovi

Tomovi

Anotace: prosím písněte mi nějaký koment ...

Tak známý,
ale tak vzdálený se mi zdál.
Teď ale vím, že co bylo mezi námi,
vítr odvál v dál.

Tak jen ležím,
tiše a bez slz vzpomínám.
Už nedoufám a nesním,
že my dva bysme byly pár.

Nemysli na něj,
dej tomu čas.
Tak trapnou frázy mi všichni říkají,
hůř se to dělá, říká snáz.

Jak tenkrát to začalo nevzpomínám,
nechci už vzpomínat, nechci se trápit.
Však v srdci tě stále mám,
nechci tě tam ale mít!

Ale jsi tam,
budeš napořád.
Proč ale naději stále mám,
že máš mě alespoň trochu rád.

Já tebe mám!! A napořád!!
Autor Luďka, 22.07.2007
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezký, naprosto tě chápu..

23.07.2007 08:49:00 | Nemůžu zapomenout

Láska je k...a, každýho sundá, je to boj, ale krásnej.

22.07.2007 19:31:00 | tuleby

Jedno je jisté, že v srdci ti už zůstane:o) a vzpomínat na to dobré je krásné...znám...

22.07.2007 18:52:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí