Láska a nenávist

Láska a nenávist

Anotace: Láska toť nekonečné téma básníků a když se přidá ještě nenávist.....

Láska a nenávist jdou spolu
Svírajíc svoje ruce pevně
Společně jdou po své molu
Krásným párem jsou zjevně
Skoro ve všem jsou odlišní
A přece jít můžou jen spolu
Někdy hluční jindy neslyšní
Večeříc společně u svého stolu
Milovat můžeš i nenávidět
Patří k sobě tyhle ty city
Jen nikdo na tobě nesmí vidět
Že postižen jsi tím i ty
Jak někdo vytuší to byť z části
Je zle radši na ústup se dej
Vystaví na tebe kruté pasti
Tak vyčkej trpělivost měj
Jednou ta nenávist vymizí
Ne úplně jen z větší části
Zbude ti láska dost ryzí
Aby překonala všechny strasti
To povídá ten co lásku poznal
Jako jeden z mála se jí neodevzdal
Autor UNDEAD, 23.07.2007
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Horší je lhostejnost...

23.07.2007 11:40:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí