Moc krásná věc

Moc krásná věc

Anotace: Nevím

Horký den
Horká noc
Modrý den
černá noc

Mít tu moc, volal bych o pomoc
My day My day

Ve dne v noci každý den,
zachraň mě moje lásko svým pohledem

My dva a náš čas zběsile přeletl náš hlas,
naše sny končí zamotány do sítě promarněných dnů,
naše láska končí kompromisem našich trvalých příkazů

V rádiu hrají běžnou odrhovačku
a můj vkus skončil nudou nad výběrem a lhostejností k sell

Zprávy co nás neděsí: ČEZ obchodován nad férovou hranicí
Zprávy co nás děsí: Za pět měsíců budou vánoce

To už budou zase vánoce?
A v úsměvu škleb

Směji se na na prahu dráhy jsem připraven
Bez brýlí, slunce mě ovítí
a na plný plyn se rozjíždím,
jak jsem se zamyslel

Bude to dnes? Co mě překvapí?
Holčička mává na letadlo do oblak
a já ji křídly mávám jako pták

Jsem rád, ona jediná ode mě nic nečeká.
Ona jediná na mě čeká až se vrátím zpět.

Pěkný pocit a letištní pes se lísá, jak mě vítá.

Jedu domů do města dolů, kde i ty spíš.
Začala noc, horká noc ozářená měsícem
a já si všiml, že je krásná jako ty s melírem.

Západ sluce s červnenýmy pásy jako tvoje vlasy.
Horká, jak tvoje spálená ramena.
Už jsem dnes toho hodně vydal a nesmysly psal, ještě by
si někdo mohl říci, že jsem zamiloval.

V rádiu poslouchám rozhovor
a někdo řek "nic netrvá věčně"
Jiný odvětil "to si nemyslím",asi politik

Nic netrvá věčně? Jejda, napadl mě rým?
Přemýšlím ...
Věčně je krásná věc. To si myslím

Smutné pomyšlení, že holčička tam nebude.
Na místo Tebe
A věčně je krásná věc

Moc krásná věc

Řekl jsem moje lásko? Nakonec?
Autor Megalo'R, 23.07.2007
Přečteno 636x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pojmu Tvé věčnosti se skláním...

23.07.2007 11:53:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí