Růže z Jericha

Růže z Jericha

Anotace: ....

vykvetla růže z Jericha
pro lásku dávno nedýchá
v bláhové marné naději
rozkvetla v bílé zavěji

rozkvetla krví do mrazu
navzdory přísnému zákazu
tam pod ní v zemi leží
duše co lásce stále věří

tam někde tělo bez duše
podlehlo klamné předtuše
že láska je a navždy bude
květy má jenom rudé

leží tam tělo v zbroji
duše se sama bojí
láska už není jen sám tam leží
srdce je mrtvé na duši sněží
Autor kroužek, 23.07.2007
Přečteno 499x
Tipy 2
Poslední tipující: Jana M., ziriant
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

"Jeho kůň dávno po lesích běhá,
a jeho milá už jiného má,
už pro nás bude dosti místa,
hostina naše už se chystá..."

Dva havrani - Asonance

23.07.2007 20:22:00 | Hesiona-Essylt

úžasný..

23.07.2007 16:46:00 | Nemůžu zapomenout

Růže z Jericha...hezký nápad

23.07.2007 11:29:00 | Eleagnus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí